woensdag 22 februari 2017

Dikke Truiendag

Op vrijdag 17 februari werd de Dikke Truiendag georganiseerd. Ook wij deden met de hele school mee. Op woensdag kwam het zesde leerjaar van juf Inge in de klassen langs om uitgebreid informatie te geven over de Dikke Truiendag. Met behulp van het filmpje van Eisstein konden ze ons een mooi overzicht geven. 


's Morgens verwelkomde onze kersverse mascotte 'Bennie Moskottie' de hele school op de speelplaats. Met een leuke opwarming werd de dag op een warme manier gestart. Bedankt Bennie!

Na de opwarming namen juf Inge en juf Emannuelle de micro en de gitaar in de hand en zongen ze, samen met hun prachtig koor, het nieuwe 'MOS-lied'. In het begin was het nog wat moeilijk maar naarmate we meer en meer aan het oefenen waren, klonk het echt heel goed. Dit wordt echt een hit op onze school!


Voor het eerst werd er op onze school ook een Miss en Mistter Dikke Trui 2017 verkozen. Eerst werd er in iedere klas een Miss en Mister verkozen. Daarna kwamen we met de hele school samen en stemden de juffen en de meesters van de MOS-werkgroep op de 2 knapste truien.
August uit het derde leerjaar mag zich een heel schooljaar Mister Dikke Trui noemen en Marie uit het zesde leerjaar mag zich een heel schooljaar Miss Dikke Trui noemen. Proficiat!

In alle klassen werd ook creatief aan de slag gegaan rond het thema Dikke Truiendag. Ieder leerjaar kreeg enkele bollen wol om te vingerhaken. We maakten voor iedere boom op de speelweide een lekker warm truitje.

Dankjewel SASK voor deze leuke, warme én groene dag!

Hieronder enkele foto's van de groene dag. Wil je meer foto's bekijken? Klik dan op deze link.